Gå direkt till innehåll
Foto Artem Kniazutm
Foto Artem Kniazutm

Pressmeddelande -

Rexel har tecknat avtal med SHS-Gruppen

SHS-Gruppen är en sammanslagning av 28 mindre elbolag från Skåne, Halland och Småland som nu tecknat avtal med Rexel Sverige. Rexel förser därmed SHS-gruppen med framför allt kabel, elnätsmateriel, belysnings- och it-materiel.

Rexel har sedan tidigare en historik med SHS-gruppen för leveranser av IT-Materiel, men kommer nu att kunna erbjuda ett bredare produktutbud.

- Rexel har en expertis-organisation inom infrastruktur och elnät där vi bevisat att vi kan serva den här typen av kunder mycket bra, säger Andreas Alsén Rexel Infra Elnät.

För att kunna säkra leveranser och service jobbar Rexels Infra organisation tillsammans med sina filialer i Helsingborg, Malmö, Kristianstad och Växjö, där ett antal dedikerade personer servar SHS-kunderna.

- Implementeringen av avtalet hos kunderna är nu klart tillsammans med våra alla dedikerade personer. Allt har gått mycket bra och enligt plan förklarar avtalsansvarige Stefan Blomqvist på Rexel.

Relaterade länkar

Ämnen


Rexel är marknadsledande energiteknikdistributör som erbjuder material till installatörer för elförsörjning i alla typer av byggnader, såväl inom tung industri och kraftbolag som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel driver utvecklingen i sin bransch mot ett energieffektivt och fossilfritt Sverige med teknik och tjänster inom till exempel energieffektivisering, solceller och elbilsladdning. Genom sin butikskedja servar de hela Sveriges elinstallatörer. Flera av butikerna erbjuder dygnet-runt-öppet 24/7.

Kontakter

Charlotta Schönberg

Charlotta Schönberg

Presskontakt Presskontakt 072-5621349