Gå direkt till innehåll
Rexels nya tjänst för elproffs "24/7 Minibutik" i Varberg.
Rexels nya tjänst för elproffs "24/7 Minibutik" i Varberg.

Pressmeddelande -

Rexel lanserar ”24/7 Minibutik” för ökad tillgänglighet

Rexel tar ytterligare ett steg för att möta kundernas behov genom att introducera ”24/7 Minibutik”. Dessa dygnet-runt-öppna minibutiker är designade för att göra installationsprodukter tillgängliga även på platser där Rexel tidigare inte haft närvaro. Med ett utvalt sortiment av högt efterfrågade produkter, anpassas butikernas innehåll kontinuerligt efter lokala behov. Först ut är Västervik och Varberg. Initiativet är en del av Rexels strategi för att förbättra servicen och tillgängligheten för professionella installatörer. ”24/7 Minibutik” erbjuder en lösning som är både praktisk och effektiv, vilket gör det möjligt för kunder att snabbt och enkelt få tillgång till nödvändiga material, oavsett tid på dygnet.

- Vi ser det som en förlängning av servicebilen, säger Mats Andersson, Filialchef på Rexel Falkenberg. Det här initiativet är ett sätt för oss att komma närmare våra kunder och erbjuda dem en ännu bättre service.

  Rexels nya ”24/7 Minibutik” är inte bara en tjänst, utan en del av en större vision om att vara den mest tillgängliga och pålitliga partnern för alla elektriska installationsbehov. Genom detta nya erbjudande stärker Rexel sitt engagemang för att ständigt anpassa sig efter kundens förändrade behov och förväntningar.

  Ämnen

  Kategorier


  Rexel är marknadsledande energiteknikdistributör som erbjuder material till installatörer för elförsörjning i alla typer av byggnader, såväl inom tung industri och kraftbolag som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel driver utvecklingen i sin bransch mot ett energieffektivt och fossilfritt Sverige med teknik och tjänster inom till exempel energieffektivisering, solceller och elbilsladdning. Genom sin butikskedja servar de hela Sveriges elinstallatörer. Flera av butikerna erbjuder dygnet-runt-öppet 24/7.

  Kontakter

  Charlotta Schönberg

  Charlotta Schönberg

  Presskontakt Presskontakt 072-5621349