Gå direkt till innehåll
Vi är stolta över att Rexel placerar sig på plats 77 bland de 500 företagen som lyckas bäst i åtaganden för hållbarhet.
Vi är stolta över att Rexel placerar sig på plats 77 bland de 500 företagen som lyckas bäst i åtaganden för hållbarhet.

Pressmeddelande -

Rexel på lista över världens mest hållbara företag 2024

TIME och Statistas lista över de 500 mest hållbara företagen i världen visar företag som gör spårbara, offentliga åtaganden att förbättra för klimatet - och genomför dem.

För första gången har TIME och dataföretaget Statista skapat en rigorös metodik för att mäta världens mest hållbara företag 2024. Företagen högst upp på listan har anslutit sig till några av de mest respekterade klimatprogrammen, inklusive det 1,5°C-mål från Science Based Targets-initiativet (SBTi), och får höga poäng från CDP (tidigare Carbon Disclosure Project).

Vi är stolta över att meddela att Rexel placerar sig på plats 77 bland de 500 företagen som lyckas bäst i åtaganden för hållbarhet. Även om vi är stolta över detta erkännande är vi medvetna om att mycket återstår att göra inom vår bransch. Tillsammans väljer vi en mer hållbar framtid.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Rexel är marknadsledande energiteknikdistributör som erbjuder material till installatörer för elförsörjning i alla typer av byggnader, såväl inom tung industri och kraftbolag som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel driver utvecklingen i sin bransch mot ett energieffektivt och fossilfritt Sverige med teknik och tjänster inom till exempel energieffektivisering, solceller och elbilsladdning. Genom sin butikskedja servar de hela Sveriges elinstallatörer. Flera av butikerna erbjuder dygnet-runt-öppet 24/7.

Kontakter

Charlotta Schönberg

Charlotta Schönberg

Presskontakt Presskontakt 072-5621349