Gå direkt till innehåll
Jörgen Lundgren, Head of Services & Innovation, Rexel Sverige tillsammans med Jonas Morin, affärschef och Niclas Smedberg, CEO SoftOne
Jörgen Lundgren, Head of Services & Innovation, Rexel Sverige tillsammans med Jonas Morin, affärschef och Niclas Smedberg, CEO SoftOne

Pressmeddelande -

Rexel Sverige och SoftOne Group ingår strategiskt partnerskap

Rexel och SoftOne grouphar gemensamt tagit fram SoftOne GO - Rexel Edition, en paketerad version av affärsplattformen SoftOne GO, anpassad för de mindre elinstallationsföretagen. SoftOne GO - Rexel Edition är ett kraftfullt digitalt verktyg för orderhantering med EDI, ROT och Grön teknik, offert och fakturering, kundreskontra, samt dokumentation med bilder, checklistor och egenkontroller. Systemet fyller alla de primära behoven för mindre elföretag som således kan lägga mindre tid på administration, minska svinn och öka sin lönsamhet. När företagen växer kan de enkelt utöka med fler funktioner och användare genom den kompletta affärsplattformen.

- Vi ser stora värden i att erbjuda våra installatörskunder lösningar som hjälper dem i vardagen. SoftOne:s och vår lösning ger elinstallationsföretag möjligheten att samla sin administration i ett enda verktyg, bli mer effektiva och kunna fokusera på att skapa kundvärde. Med ett strategiskt samarbete och genom våra respektive kunskaper jobbar vi tillsammans för att förenkla vardagen för elinstallatören genom SoftOne GO - Rexel edition, säger Jörgen Lundgren, Head of Services & Innovation på Rexel.

- Vi brinner för elinstallationsföretagen och vi uppskattar det långsiktiga samarbetet med Rexel. Vi ska göra allt för att stötta elinstallationsföretagen till att förenkla, effektivisera och automatisera. I slutändan handlar det om att öka lönsamheten hos elinstallatörerna, säger Jonas Morin, affärschef Hantverkare på SoftOne Affärssystem AB.

- Hantverkssatsningen är en stor del av SoftOne Affärssystem och vi är stolta över att få vara en del av Rexel Sveriges satsning på de mindre elinstallationsföretagen,” avslutar Niclas Smedberg, VD på SoftOne Affärssystem AB.


För ytterligare information kontakta: Jörgen Lundgren, Head of Services & Innovation, Rexel Sverige AB. jorgen.lundgren@rexel.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Rexel är marknadsledande energiteknikdistributör som erbjuder material till installatörer för elförsörjning i alla typer av byggnader, såväl inom tung industri och kraftbolag som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel driver utvecklingen i sin bransch mot ett energieffektivt och fossilfritt Sverige med teknik och tjänster inom till exempel energieffektivisering, solceller och elbilsladdning. Genom sin butikskedja servar de hela Sveriges elinstallatörer. Flera av butikerna erbjuder dygnet-runt-öppet 24/7.

Kontakter

Charlotta Schönberg

Charlotta Schönberg

Presskontakt Presskontakt 072-5621349