Gå direkt till innehåll
Rexel utökar sitt sortiment med Zaptecs laddlösningar för elbilar

Pressmeddelande -

Rexel utökar sitt sortiment med Zaptecs laddlösningar för elbilar

Zaptec har etablerat sig på den svenska marknaden för elbilsladdning, med en betydande tillväxt de senaste åren. Genom detta partnerskap förstärker Rexel sitt åtagande att erbjuda de senaste och mest effektiva lösningarna för elbilsladdning till sina kunder, i omställningen till elektrisk mobilitet.

- Vi är mycket glada över att kunna inkludera Zaptecs produkter i vårt erbjudande för att möta våra kunders behov. Detta är ett steg framåt i vår strävan att ständigt förbättra och bredda vårt sortiment med kvalitetsprodukter på en marknad med strikta säkerhetskrav, säger Martin Säverot, Produktchef Elbilsladdning på Rexel.

Det nya samarbetet mellan Rexel och Zaptec möjliggör för elektriker och installatörer att enkelt få tillgång till högkvalitativa laddlösningar, vilket underlättar installation och underhåll av laddinfrastruktur för slutanvändare. Rexels engagemang för att leverera pålitliga och effektiva produkter stärks ytterligare genom detta samarbete.

Vi ser fram emot att fortsätta stödja elektriker i deras arbete och bidra till en smidigare övergång till hållbar energianvändning i hela landet.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Rexel är marknadsledande energiteknikdistributör som erbjuder material till installatörer för elförsörjning i alla typer av byggnader, såväl inom tung industri och kraftbolag som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel driver utvecklingen i sin bransch mot ett energieffektivt och fossilfritt Sverige med teknik och tjänster inom till exempel energieffektivisering, solceller och elbilsladdning. Genom sin butikskedja servar de hela Sveriges elinstallatörer. Flera av butikerna erbjuder dygnet-runt-öppet 24/7.

Kontakter

Charlotta Schönberg

Charlotta Schönberg

Presskontakt Presskontakt 072-5621349