Gå direkt till innehåll
Ny innovativ leverantör av montagematerial för solpaneler hos Rexel.
Ny innovativ leverantör av montagematerial för solpaneler hos Rexel.

Pressmeddelande -

Smarta lösningar av montagematerial för solceller ger snabbare montage

Rexel har ett nytt samarbete med den svenska leverantören Nordmount av montagematerial för solpaneler, som snabbt har blivit populärt på marknaden. Deras fokus på produktutveckling leder till kortare installationstider och snabbare montage för installatörerna. I tillägg till detta har Nordmount svensktillverkade produkter med lång garantitid.

- På Rexel strävar vi efter att löpande utveckla vårt sortiment för att ligga i framkant på marknaden för solenergi som utvecklas i snabb takt. Av den anledningen så känns det väldigt roligt att presentera vårt samarbete med Nordmount. De är en innovativ leverantör av montagematerial för solpaneler, säger Christoffer Löfquist produktchef för solenergi och energilager på Rexel.

Våra kunder, solcellsinstallatörer, har ett krävande jobb med både säkerhetstänk och tunga lyft. De behöver smarta fästmaterial, som gärna får vara enkla att använda, för att utföra korrekta installationer.

- Det här är ett bra steg för oss i vår fortsätta satsning. Den feedback vi hela tiden får av våra användare är att de uppskattar de smarta lösningarna som vi arbetar med för att få den mest optimala användarvänligheten. Vi fäster stor vikt vid detaljerna och det är vi stolta över. Vi har ett stort fokus på innovation och det känns riktigt bra att Rexel gillar den värdegrund som Nordmount är byggt på och att vi tillsammans kan fortsätta att växa, säger Jonas Persson som är försäljningschef på Nordmount.

Relaterade länkar

Ämnen


Rexel är marknadsledande energiteknikdistributör som erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader, såväl inom tung industri och kraftbolag som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel driver utvecklingen i sin bransch mot ett energieffektivt och fossilfritt Sverige med teknik och tjänster inom till exempel energieffektivisering, solceller och elbilsladdning. Genom sin butikskedja servar de hela Sveriges elinstallatörer. Flera av butikerna erbjuder dygnet-runt-öppet 24/7.

Kontakter

Charlotta Schönberg

Charlotta Schönberg

Presskontakt Presskontakt 072-5621349