Gå direkt till innehåll
Varberg först i Sverige när elgrossisten satsar ännu mer på service

Pressmeddelande -

Varberg först i Sverige när elgrossisten satsar ännu mer på service

Varberg välkomnar Rexels första 24/7 Minibutik med pompa och ståt. Den 24 maj hölls invigningen av detta nyskapande butikskoncept som riktar sig till professionella elektriker. Rexel har valt Varberg som plats för sin premiärsatsning på 24/7 Minibutik, vilket är en praktisk lösning som syftar till att förbättra servicen och tillgängligheten för installatörer i området. Med ett noggrant utvalt sortiment av högt efterfrågade elprodukter anpassas butikens utbud kontinuerligt efter lokala behov.

Under invigningen samlades inte mindre än 100 kunder och 6 leverantörer för att utforska det nya konceptet, där butiken är tillgänglig dygnet runt för de som hämtat ut en digital nyckel. Redan den första veckan hade över 100 kunder tagit del av denna möjlighet.

- Vi ser det som en förlängning av servicebilen, säger Mats Andersson, Filialchef på Rexel Falkenberg som sköter butiken. Det här initiativet är ett sätt för oss att komma närmare våra kunder och erbjuda dem en ännu bättre service.

Rexels nya ”24/7 Minibutik” är inte bara en tjänst, utan en del av en större vision om att vara den mest tillgängliga och pålitliga partnern för alla elektriska installationsbehov. Fler platser i landet kommer få samma service snart.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Rexel är marknadsledande energiteknikdistributör som erbjuder material till installatörer för elförsörjning i alla typer av byggnader, såväl inom tung industri och kraftbolag som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel driver utvecklingen i sin bransch mot ett energieffektivt och fossilfritt Sverige med teknik och tjänster inom till exempel energieffektivisering, solceller och elbilsladdning. Genom sin butikskedja servar de hela Sveriges elinstallatörer. Flera av butikerna erbjuder dygnet-runt-öppet 24/7.

Kontakter

Charlotta Schönberg

Charlotta Schönberg

Presskontakt Presskontakt 072-5621349