Gå direkt till innehåll
Om alla 4,4 miljoner svenska hushåll under samma dag bytte till modernaste led skulle Sverige på en dag spara in effekten från en halv kärnreaktor.
Om alla 4,4 miljoner svenska hushåll under samma dag bytte till modernaste led skulle Sverige på en dag spara in effekten från en halv kärnreaktor.

Hur mycket energi kan Göteborg spara?

Tid 27 September 2023 13:00 – 16:00

Plats Quality Hotel The Weaver i Mölndal

Rexel AB bjuder in pressen att delta i en unik kunskapshändelse den 27 sep. 2023 klockan 13:00 på Quality Hotel The Weaver i Mölndal. Eventet kommer att fokusera på en av de mest brännande ämnena inom energisektorn idag - energieffektivisering.

Energieffektivisering är en central del av vår strävan att skapa en mer hållbar och resurseffektiv framtid. Genom att använda energin på ett smartare sätt kan vi minska vårt koldioxidavtryck och samtidigt spara pengar. Det är en vinn-vinn-situation för både miljön och ekonomin.

Detta event är viktigt för att sprida kunskap och öka medvetenheten om vikten av energieffektivisering. Genom att samla experter, påverkare och journalister förväntar vi oss en givande diskussion om utmaningar, möjligheter och innovationer inom området.

Vi kommer att fördjupa oss i ämnet genom informativa presentationer av våra experter. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor och nätverka med likasinnade yrkesverksamma.

Varför är det viktigt att vara närvarande fysiskt på plats? För det första kommer du att ha tillgång till branschexperter som kan svara på dina frågor och uppdatera dig om de senaste trenderna och lösningarna. För det andra kommer du att kunna nätverka med andra intressenter inom energisektorn, vilket kan leda till nya samarbeten och affärsmöjligheter. Slutligen får du som fysiskt närvarande också en exklusiv förstahandsupplevelse av de olika presentationerna och diskussionerna som äger rum under eventet.

Vi ser fram emot att välkomna dig den 27 sep. 2023 klockan 13:00 på Quality Hotel The Weaver i Mölndal. Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information, vänligen kontakta Hans Täckenström. Vi ser fram emot att träffa dig och tillsammans påverka framtiden genom energieffektivisering!

Pressansvarig Hans Täckenström kommer att besvara eventuella frågor.

Seminariet sänds också live på vår YouTube-kanal; https://youtube.com/live/p7i-x0kP1AM

Kontakter

Charlotta Schönberg

Charlotta Schönberg

Presskontakt Presskontakt 072-5621349